Prijs Chromebook Pro bekend

Samsung presenteerde op de CES 2017 zijn beide nieuwe Chromebooks. De Chromebook Plus en de Chromebook Pro. Aan de hand van de perspresentatie beschreven we deze devices al in een eerder voor jullie. Dit artikel gaf inzicht in de specs. Over de prijsstelling was men minder duidelijk. Alleen voor de Plus werd een prijs afgegeven.

Het enige verschil tussen de devices zit hem in de processor die is ingebouwd. In de Plus zit een ARM-processor. In de Pro zit een Intel-processor. De prijs van de Plus werd al bekend gemaakt bij de perspresentatie. De Plus wordt voor $ 449,- in de markt gezet. Gisteren maakte Adam Kuhn van Samsung USA bekend dat de Pro $ 549,- gaat kosten. Dat vermoeden hadden we al, maar is nu ook bevestigd. Of het verschil in processorsnelheid die $ 100,- extra waard is, kunnen we nu nog niet zeggen. De Plus komt in februari beschikbaar, maar van de Pro wordt nog steeds geen concrete lanceerdatum gegeven. Indicaties hierover variëren van “voorjaar 2017” tot “eerste helft 2017”.

Dus we zullen nog even geduld moeten hebben.

Over Edwin Bressers 47 Artikelen
We hebben de hele wereld als bron van data en informatie tot onze beschikking. Om je als kennisprofessional in deze brei staande te houden is soms een opgave. Hoe onthoud je alles? Hoe orden je alles? En hoe richt je je werk daar bij in? Dat is vaak heel persoonlijk. Ik schrijf daar graag over en ik help collega's graag in hun denkproces hierbij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.