Hoe doen we dat?

De aanpak van Docacces kenmerkt zich door eenvoud, consistentie en in samenwerking.

 

Van complex naar concreet

De wereld van informatievoorziening, kenniswerk en collaboration is complex. Maar vaak maken we die wereld zelf complex. Te complex. We verknopen doelstellingen en strategieën aan elkaar, net zo lang totdat niemand meer het overzicht heeft.

 

complexe strategie

 

 

Daar is alleen uit te komen als je opdrachten, projecten en activiteiten concreet, enkelvoudig en tastbaar maakt of houdt. Daar is Docacces goed in. En daarbij verliezen we de samenhang en het hoger gelegen doel niet uit het oog. Maar we zien te vaak dat op ons vakgebied projecten mislukken omdat er te lang en krampachtig wordt vastgehouden aan abstracte strategieën en waarbij we “de samenhang vooral niet uit het oog mogen verliezen”.

 

Passend bij uw organisatie

En natuurlijk is de organisatiedoelstelling leidend en hebben activiteiten en projecten altijd een link met andere projecten in de organisatie. Wij kunnen die doelstellingen helpen realiseren door juist de activiteiten die uw doelstelling moeten ondersteunen uit te voeren op een manier dat ze voor uw medewerkers concreet worden en waarbij tegelijkertijd ook de toegevoegde waarde van de activiteiten goed naar voren komt. En daarbij doen we dit alles nog op een manier die past bij de cultuur van uw organisatie. We hebben namelijk geen standaardoplossing op de plank liggen. Een plan of oplossing moet bij uw organisatie passen. Anders gaat het niet werken.

 

Simpel plan

 

Wij denken goed na over de door u gestelde vraag. Maken een concreet plan. Hebt u het goede gevoel over de gepresenteerde oplossingsrichting, dan gaan wij er mee aan de slag. En we leveren pas op als u volledig tevreden bent.