StandardNotes: veilig, makkelijk en met focus op privacy

StandardNotes is een geweldige notitie app. Opensource bovendien. Voor iedereen die op zijn privacy gesteld is en die op een makkelijke manier notities wil kunnen maken en beheren, is dit een prima oplossing.

Focus op privacy en beveiliging

Een van de beste eigenschappen van StandardNotes is de sterke focus op privacy en beveiliging. Alle notities worden standaard versleuteld met behulp van AES-256-encryptie, wat betekent dat je gegevens veilig zijn, zelfs als ze worden gestolen of gehackt. Bovendien biedt de app ook tweefactorauthenticatie en de mogelijkheid om uw notities te vergrendelen met een wachtwoord of een biometrische authenticatie zoals Touch ID of Face ID.

Gebruikersgemak

De interface van StandardNotes is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om uw notities te organiseren en te vinden. De app ondersteunt ook verschillende opmaakopties, waaronder markdown, zodat u uw notities op een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier kunt opstellen.

Synchroniseren

Een ander voordeel van StandardNotes is de mogelijkheid om notities te synchroniseren tussen verschillende apparaten. Of je nu op je computer of mobiele apparaat werkt, je hebt altijd toegang tot je notities en ze bijwerken in real-time.

Abonnementsvormen

Tot slot biedt StandardNotes een gratis abonnement en een betaalde abonnementsoptie die meer functies biedt. Met de betaalde abonnementsvorm kun je onbeperkt bijlagen in je notities bijvoegen en kun je back-ups van je notities maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.