Klein model Iphone op komst?

Sinds de lancering van de Iphone 6 (5,5 inch), circuleren er geruchten dat Apple bezig zou zijn met de ontwikkeling van een nieuwe kleinere Iphone. Sommige geruchten wijzen op een Iphone die qua power gelijkwaardig zou zijn aan de Iphone 6. Andere geruchten gaan uit van een model dat veel weg zal gaan hebben van de Iphone 5s (4,7 inch).

Volgens het gezaghebbende magazine 9to5Mac lijkt het er nu toch op dat de nieuwe Iphone gebaseerd zal zijn op de 5s. Er zou zelfs al een (werk)naam voor de nieuwe Iphone zijn. De Iphone 5se. Met zijn 4 inch moet het een niche in de markt gaan aanboren van klanten die de functionaliteit en power van de Iphone 5s en/of 6 willen, maar die terug willen naar de wat kleinere modellen.

Iphone 5s
Iphone 5s
Over Edwin Bressers 47 Artikelen
We hebben de hele wereld als bron van data en informatie tot onze beschikking. Om je als kennisprofessional in deze brei staande te houden is soms een opgave. Hoe onthoud je alles? Hoe orden je alles? En hoe richt je je werk daar bij in? Dat is vaak heel persoonlijk. Ik schrijf daar graag over en ik help collega's graag in hun denkproces hierbij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.